Samen kom je verder

Ontdek je potentie in de triathlon samen met een team

Het Trispiration Team

Check hier een video van wat we doen, wie we zijn en nou ja dat we gewoon een toffe groep vrouwen zijn.

TRISPIRATION TEAM

The Island Triatlon zwemmen

Het Trispiration team een unieke groep vrouwen in de triathlon. We zijn een groep vrouwen van alle leeftijden. Vanaf 20 jaar ben je meer dan welkom en ben je 80 jaar ben je net zo welkom en alles ertussen in. 

We houden van buitenspelen (en wat we daarmee bedoelen.....kom een keer meedoen dan kan je het ervaren) 

We zijn een beetje gek, lachen wat af, maar trainen wel serieus. Gaan samen naar wedstrijden, supporten elkaar en halen zo het beste uit elkaar.

Enthousiast, fun, positief, motivatie, power en inspiratie zijn de woorden die passen bij dit team, volgens de teamleden. Het team is verspreidt over heel Nederland, het maakt dus niet uit waar je woont, wat je achtergrond is en wat je niveau is. Onze verbinding is triathlon en het buitenspelen. Genieten van onze sport.

Beginners tot aan de meer doorgewinterde duursport vrouw, het is een unieke groep waar iedereen volledig zichzelf kan zijn en elkaar verder helpen met kennis en ervaringen.


Maar het Trispiration Team biedt meer. Door heel nederland zijn er trainingslocaties waar jij met je teamgenoten wekelijks samen kan gaan trainen. Samen met andere vrouwen die net als jij houden van zwemmen, fietsen en hardlopen. Waar je volledig jezelf mag zijn, we wachten op elkaar, we elkaar juist supporten en verder helpen. En dit alles onder begeleiding van Trispiration Trainsters die door Trispiration zijn opgeleid. We bieden de kennis aan hoe je als vrouw het beste kunt trainen in alle fasen van je leven. 

Samen gaan we naar wedstrijden en events. En organiseren we speciale teamdagen (2x per jaar) 


Coming soon: vanaf Januari 2023 gaan we de trainingslocaties starten, mocht je hier interesse in hebben meld je aan voor de nieuwsbrief dan stellen we je als eerste op de hoogte. Meld je hier aan voor de nieuwsbrief.

Is er nog geen trainingslocatie bij jou in de buurt en wil je dit graag, laat het vooral weten, dan gaan we aan de slag. En heb je ook de nodige ervaring al in huis, meld je dan aan als trainster


En ben je de triathlonvrouw die graag meer solo aan de slag wil, maar alle kennis wilt ontvangen. Een vraagbaak handig vind en liever niet alleen naar wedstrijden gaat, dan is het Team membership Online perfect voor je. 

Wil je graag dat extraatje en samen wekelijks trainen, check dan de Team membership 1x pw trainen.

Wat kan je verwachten als je lid wordt van het team?

 Toegang tot de Trispiration Academie met 100+ video's met kennis, trainingsschema's, workout video's en meer

_______________________________________

2 live teamdagen waar we samen gaan trainen, experts worden uitgenodigd en we vooral samen een toffe dag hebben met lekker veel actie. 

_______________________________________

10x per jaar een coachcall samen met een triatlon coach, hier kan je al vragen kwijt over trainingen, voeding, balans, hormonen en mindset. Plus experts die worden uitgenodigd

_______________________________________

Een besloten online community waar we samenkomen, vragen stellen, elkaar uitnodigen om samen te trainen en leuke extra activiteiten worden georganiseerd. We delen hier foto's en andere mooie verhalen van wedstrijden of activiteiten. 

_______________________________________

Wekelijkse trainingen als je graag met like-minded vrouwen wilt samen trainen onder begeleiding van een Trispiration Trainster. (check hiervoor het teammembership plus 1x per week trainen)

_______________________________________

Je ontvangt een Trispiration pakket twv 50,- als je lid wordt voor een jaar. Je kan alleen lid worden voor 1 jaar en bovenstaande voordelen ontvangen. Bij een half jaar lid ontvang je max 1 teamdag. 

_______________________________________

Trispiration Team memberships

Team membership online

- Online membership en community.

- Maandelijks coachcall.

- Toegang Trispiration academie.

- 2 live dagen (jaarmember).

- Meerdere clinics en events in het jaar.

- Samen naar wedstrijden gaan.

- Trispiration swag bag twv 50,- .

- Korting bij partners van Trispiration.

25,- per maand

275,- per jaar

Team membership online +  1x per week trainen

- 1x per week trainen bij een Trispiration locatie.

- Alles van het online membership.

- Online membership en community.

- Maandelijks teamcoachcall.

- Toegang Trispiration academie.

- 2 live dagen (jaarmember).

- Meerdere clinics en events in het jaar.

- Samen naar wedstrijden gaan.

- Trispiration swag bag twv 50,- .

- Korting bij partners van Trispiration.

50,- per maand

550,- per jaar