Trispiration Team

MAAK HET VERSCHIL! WIL JE LID WORDEN EN SAMEN MET ANDERE VROUWEN LEREN, VERDER KOMEN ONDER BEGELEIDING VAN EEN PROFESSIONELE COACH. NU SPECIALE ACTIE PRIJS VAN 25 EURO PER MAAND.

Professionele coaches 

Voor vragen en die je verder helpen

Afgestemd op je cyclus of de overgang. Voor alle afstanden en niveau's

Weet wat je nodig hebt
Besloten groep voor al je vragen, inspiratie en motivatie

Coach behandeld een thema en je kan al je vragen stellen

Voor voeding, mindset, trainingen en meer..
Verbeter je zwemslag, hardlooptechniek, bochten skills bij het fietsen
Simpel, snel, de juiste voedingstoffen voor duursport vrouwen
Elke maand wordt content aangevuld, zodat alles up to date blijft

DOOR EN VOOR VROUWEN DIE HOUDEN VAN SPORT


Bij het trispiration team online memebrship vind je alles wat je nodig hebt om beter te worden in je sport (triathlon, hardlopen, zwemmen of fietsen). Je vindt handige informatie over verschillende soorten trainingen, handige video's over krachttraining en techniek, informatie over voeding, en sportvoeding; mindset, hormonen en het allerbelangrijkste: hoe je alles samen laat komen om je doel te bereiken.
Maar er is nog veel meer!  Elke maand heb je een coachcall waarin koppelingen worden gemaakt tussen theorie en praktijk en hierdoor jij je plan persoonlijker kan maken. Je vindt er trainingsschema’s maar niet zoals je gewend bent. Binnen het concept  wordt er gebruik gemaakt van een nieuwe formule waarin rekening wordt gehouden met het vrouwenlichaam en de levensfase waar je als vrouw in zit.


Voor 25,- per maand ben je lid.

Ga je voor mega resultaat dan kan je direct voor een jaar aanschaffen, dan krijg je 1 maand gratis. 

Maar er is meer. Het team is een veilige plek waar alle taboes besproken kunnen worden, je alle "stomme" vragen mag stellen. We elkaar ook live treffen bij wedstrijden, workshops en leuke activiteiten die de coaches organiseren. Het is een community van gelijkgestemde vrouwen, waar lol hebben in de sport het belangrijkste is. En ieder een gave prestatie kan en mag neerzetten op haar niveau en op ieder haar eigen manier. 

                                   

Team membership online

                               

- Online membership en community.

- Maandelijks coachcall.

- Toegang Trispiration academie.

- 2 live dagen. Dit is de bekende Teamdag waar we met zn allen bij elkaar komen.

- Meerdere clinics en events in het jaar.

- Samen naar wedstrijden gaan.

- Trispiration swag bag twv 50,- .

- Korting bij partners van Trispiration.

Het online membership van Trispiration is er voor alle vrouwen die zin hebben om energiek, krachtig en vol vertrouwen te gaan genieten van sporten zoals zwemmen, wielrennen, hardlopen of triathlon. Word lid van het team waarin je alles kan leren over alle belangrijke aspecten van je sport(en), hoe te trainen, welke materialen je het beste kan gebruiken, duidelijk techniek uitleg, noem het maar op! Laat jou inspireren door de kennis van de coaches van Trispiration en merk het verschil dat deze unieke manier van trainen in je prestaties maakt. Dit kan je  nergens vinden! Alles gericht op de vrouw en haar sportprestraties. Volledig en compleet, makkelijk en simpel uitgelegd.

Josta Bolhuis Head Coach Trispiration

Alle voordelen op een rijMeer dan 100 video’s die je thuis kunt volgen in 19 modulen  waarin je alle informatie kan vinden over training, planning, voeding, sportvoeding, cyclus, overgang en mindset. Alles wat je nodig hebt om verder te komen in jouw sport!

_______________________________________Trainingsschema’s rekening houdend met je cyclus of als je in de overgang bent of daarna. Plus schema’s voor alle afstanden, kort en lang, beginner/gevorderd.

_______________________________________Community met gelijkgestemde waarin je al je vragen kunt stellen en geen enkel taboe meer bestaat.

_______________________________________Elke maand een coachcall met een groep via zoom waarin de coach een thema zal behandelen en je vragen kunt stellen. Niet alleen kennis, maar we ook ervaringen met elkaar delen.

_______________________________________Experts op het gebied van training, voeding, mindset, cyclus, overgang en revalidatie/herstel komen aan bod.

_______________________________________


Werkboeken en handige invul PDF’s

______________________________________

Overtuigd? Start nu!

Online teammembership

Speciale Actie € 25,-

per maand

Better, Harder, Faster & Stronger!

Speciale Actie €275,-

per jaar (2mnd gratis)

Better, Harder, Faster & Stronger!

Teamlid + 1x pw trainen op locatie

€50,-

per maand

Samen staan we sterker

Heb je na 1 maand genoeg gezien, gehoord en wilt graag zonder begeleiding, schema's en de community verder, dat kan.Teamlidmaatschap is maandelijks opzegbaar.