Samen kom je verder

Ontdek je potentie in duursport samen met een team

TRISPIRATION DUURSPORT TEAM

null  The Island Triatlon zwemmen


Je bent heerlijk solo aan het trainen, je doet immers een individuele sport. Af en toe train je mee met de vereniging samen met de mannen en wat vrouwen. Toch mis je wat, je kan niet alles zomaar bespreken. Je zou graag wat meer begeleiding willen. Begeleiding op het gebied van hoe te trainen als vrouw voor jouw duursport in combinatie met je cyclus of de overgang en hoe kan je het beste je voeding inrichten.


En je zou dit graag samen met andere vrouwen willen doen. Er niet alleen voor hoeven te staan, clinics en workshops kunnen volgen, live in levenden lijve. Je wilt een ervaren coach die elke maand een groepscall doet waar alle taboes besproken kunnen worden en niks gek of raar is. Je wilt volledig jezelf kunnen zijn. Het Trispiration triatlon/duursport team is wat je zoekt.


Een team voor vrouwen, een groep die heel divers is, alle leeftijden zijn vertegenwoordigd. Vrijgezellen, mama’s, oma’s, samenwonenden, getrouwden, met als gemene deler dat we van sporten houden, dat we buiten zijn en genieten van het gevoel van fit zijn.

Enthousiast, positief, motivatie en inspiratie zijn de vier woorden die passen bij dit team. Het team is verspreidt over heel Nederland, het maakt dus niet uit waar je woont, wat je achtergrond is en wat je niveau is.

Beginners tot aan de meer doorgewinterde duursport vrouw, het is een unieke groep waar iedereen volledig zichzelf kan zijn en elkaar verder helpen met kennis en ervaringen.

Alle voordelen op een rij

 Toegang tot de Trispiration Academie met 100+ video's met kennis, trainingsschema's, workout video's en meer

_______________________________________

2 live teamdagen waar we samen gaan trainen, experts worden uitgenodigd en we vooral samen een toffe dag hebben met lekker veel actie. 

_______________________________________

10x per jaar een coachcall samen met een triatlon coach, hier kan je al vragen kwijt over trainingen, voeding, balans, hormonen en mindset.

_______________________________________

Een besloten community waar we samenkomen, vragen stellen, elkaar uitnodigen om samen te trainen, leuke activiteiten worden georganiseerd. We delen hier foto's en andere mooie verhalen van wedstrijden of andere leuke activiteiten. 

_______________________________________

Elk jaar is er een trainingskamp in het buitenland. Teamleden hebben voorrang.

Teamleden ontvangen korting op alle diensten en producten van Trispiration als partners waar Trispiration mee samenwerkt. 

_______________________________________

Je ontvangt een Trispiration pakket twv 50,- als je lid wordt voor een jaar. Je kan alleen lid worden voor 1 jaar en bovenstaande voordelen ontvangen. Bij een half jaar lid ontvang je max 1 teamdag. 

_______________________________________

DUURSPORT TEAM MEMBERSHIP

€ 22,50.-  p/m of € 270,- voor 1 jaar