Samen kom je verder

Ontdek je potentie in duursport samen met een team

TRISPIRATION DUURSPORT TEAM

null  The Island Triatlon zwemmen


Je bent heerlijk solo aan het trainen, je doet immers een individuele sport. Af en toe train je mee met de vereniging samen met de mannen en wat vrouwen. Toch mis je wat, je kan niet alles zomaar bespreken. Je zou graag wat meer begeleiding willen. Begeleiding op het gebied van hoe te trainen als vrouw voor jouw duursport in combinatie met je cyclus of de overgang en hoe kan je het beste je voeding inrichten.


En je zou dit graag samen met andere vrouwen willen doen. Er niet alleen voor hoeven te staan, clinics en workshops kunnen volgen, live in levenden lijve. Je wil een ervaren coach die elke maand een groepscall doet waar alle taboes besproken kunnen worden en niks gek of raar is. Je wilt volledig jezelf kunnen zijn. Het Trispiration triatlon/duursport team is wat je zoekt.


Een team voor vrouwen, een groep die heel divers is, alle leeftijden zijn vertegenwoordigd. Vrijgezellen, mama’s, oma’s, samenwonenden, getrouwden, met als gemene deler dat we van sporten houden, dat we buiten zijn en genieten van het gevoel van fit zijn.

Enthousiast, motivatie en inspiratie zijn de drie woorden die passen bij dit team. Het team is verspreid over heel Nederland, het maakt dus niet uit waar je woont, wat je achtergrond is en wat je niveau is.

Beginners tot aan de meer doorgewinterde duursport vrouw, het is een unieke groep waar iedereen volledig zichzelf kan zijn en elkaar verder helpen met kennis en ervaringen.

Alle voordelen op een rij

 Het volledige Endurance Game Changer Solo membership

_______________________________________

4x per jaar een clinic, waar je meer gaat leren over hardlopen, zwemmen, fietsen, wissel en blok training, swim-run, net waar de behoefte ligt en afhankelijk van het seizoen en 1x per jaar een wedstrijd georganiseerd speciaal voor het team.

_______________________________________

Maandelijks: een coachcall samen met een triatlon coach, hier kan je al vragen kwijt over trainingen, voeding, balans, hormonen en mindset.

6x per jaar een challenge, zoals het volbrengen van een run-bike-run of elke dag een core training doen, elke maand een nieuwe challenge, hier kan je vrijwillig aan meedoen en je kan prijzen verdienen.

_______________________________________

Een besloten community waar we alle foto’s, trainingen delen als ook vragen stellen.

_______________________________________

Elke jaar een Team dag met trainingen, masterclasses en veel gezelligheid samen met de teamleden. 

Trainingsweekend in NL, trainingskamp in het buitenland, teamleden hebben voorrang met korting. 

_______________________________________

Activiteiten commissie die leuke dingen organiseert (virtueel en live).

Team Swag Bag twv 150,- met veel gave dingen en kleding voor duursport vrouwen. 

_______________________________________

DUURSPORT TEAM MEMBERSHIP

€ 47.-  p/m of € 470,- voor 1 jaar
(twee maanden gratis!)