2020- Trispiration_the-island triatlon_hr_1587_bw-donker

Samen kom je verder

Ontdek je potentie in duursport samen met een team

TRISPIRATION DUURSPORT TEAM

null  The Island Triatlon zwemmen


Je bent heerlijk solo aan het trainen, je doet immers een individuele sport. Af en toe train je mee met de vereniging samen met de mannen en wat vrouwen. Toch mis je wat, je kan niet alles zomaar bespreken. Je zou graag wat meer begeleiding willen. Begeleiding op het gebied van hoe te trainen als vrouw voor jouw duursport in combinatie met je cyclus of de overgang en hoe kan je het beste je voeding inrichten.


En je zou dit graag samen met andere vrouwen willen doen. Er niet alleen voor hoeven te staan, clinics en workshops kunnen volgen, live in levenden lijve. Je wil een ervaren coach die elke maand een groepscall doet waar alle taboes besproken kunnen worden en niks gek of raar is. Je wilt volledig jezelf kunnen zijn. Het Trispiration triatlon/duursport team is wat je zoekt.


Een team voor vrouwen, een groep die heel divers is, alle leeftijden zijn vertegenwoordigd. Vrijgezellen, mama’s, oma’s, samenwonenden, getrouwden, met als gemene deler dat we van sporten houden, dat we buiten zijn en genieten van het gevoel van fit zijn.

Enthousiast, motivatie en inspiratie zijn de drie woorden die passen bij dit team. Het team is verspreid over heel Nederland, het maakt dus niet uit waar je woont, wat je achtergrond is en wat je niveau is.

Beginners tot aan de meer doorgewinterde duursport vrouw, het is een unieke groep waar iedereen volledig zichzelf kan zijn en elkaar verder helpen met kennis en ervaringen.

Alle voordelen op een rij

 Het volledige Endurance Game Changer Solo membership

_______________________________________

4x per jaar een clinic, waar je meer gaat leren over hardlopen, zwemmen, fietsen, wissel en blok training, swim-run, net waar de behoefte ligt en afhankelijk van het seizoen en 1x per jaar een wedstrijd georganiseerd speciaal voor het team.

_______________________________________

Maandelijks: een coachcall samen met een triatlon coach, hier kan je al vragen kwijt over trainingen, voeding, balans, hormonen en mindset.

Elke maand een challenge, zoals het volbrengen van een run-bike-run of elke dag een core training doen, elke maand een nieuwe challenge, hier kan je vrijwillig aan meedoen en je kan prijzen verdienen.

_______________________________________

Een besloten community waar we alle foto’s, trainingen delen als ook vragen stellen.

_______________________________________

Je krijgt 20% korting op alle kleding van Trispiration en extra events die Trispiration organiseert en je ontvangt een Team Swag Bag t.w.v. € 100,- (je moet minimaal 3 maanden lid zijn).

_______________________________________

Activiteiten commissie die leuke dingen organiseert (virtueel en live).

_______________________________________

DUURSPORT TEAM MEMBERSHIP

€ 47.-  p/m of € 470,- voor 1 jaar
(twee maanden gratis!)
arrow_drop_up arrow_drop_down