zwemen-hardlopen-fietsen-josta-collage-lr

Trispiration Team Membership

Actie oktober 2021

ZO he afgelopen weekend (25-26Sept) was het triathlon weekend in NL, het voelde alsof we het jaar 2020 en 2021 even goed maakten in 1 weekend. Had jij dat gevoel ook niet?
En wat was het gaaf, ik zat weliswaar op Mallorca ook voor een triathlon wat ook al meer dan een jaar was uitgesteld, maar kreeg veel mee van alle mooie wedstrijden in NL.

Het Trispiration Team ging eindelijk ook los, ze deden mee in Amsterdam Bosbaan, Helmond, Brouwersdam, IM Westfriesland in Hoorn en Abcoude.
Vele overwinningen, halve triathlons die gefinisht zijn, 2x een derde plek zowel op de achtste als een OD. Geld opgehaald voor Kika. Personal Bests die eraan zijn gegaan.
En vooral veel blije gezichten op de foto's die we met elkaar deelden in onze besloten groep.
We kijken enorm uit naar seizoen 2022 en stiekem zijn we al bezig met de voorbereidingen hiervoor.
Dat betekent dat de deuren opengaan voor nieuwe teamleden. Vanaf nu ben je welkom om je aan te sluiten bij het Trispiration Team. Heb je zin aan veel inspiratie, motivatie, je volledig jezelf mag zijn, alle vrouwen onderwerpen besproken kunnen worden, begeleiding van een professionele coach, veel kennis en ervaring dat gedeeld wordt en vooral veel lol en er niet alleen voor hoeven te staan. Word dan lid van het Trispiration Team.

Lid worden van het team

Van 47,- pmnd nu speciale actie t/m 2okt 2021 35,- pmnd

Wat ontvang je allemaal als je lid wordt van het Trispiration Team?

  • Maandelijks een coachcall met 1 van de Trispiration coaches voor al je vragen en waar we ook diverse onderwerpen bespreken. Alles gaat via Zoom.
  • Besloten community waar je dagelijks terecht kan voor vragen, je succes mag delen, inspiratie kan opdoen, afspraken kan maken om samen te trainen, noem het maar op.
  • 4 clinics verdeeld over het jaar olv professionals
  • The Island Trispiration Triathlon speciaal voor alleen het team mei 2022.
  • Korting op trainingskamp op Fuerteventura en een trainingsweekend in NL, je krijgt voorrang om een plek te claimen.
  • Toegang tot het Endurance Game Changer programma en alles wat daarbij hoort.
  • Activiteiten commissie die live en online gave activiteiten organiseert
  • 6x een challenge waar je prijzen kunt winnen als je op zoek bent naar wat extra uitdaging
  • Trispiration Triathlonpak twv 125,- plus een Team Swag Bag. (Bij minimaal 4 mnd lidmaatschap)
En als laatste en Team dag. Op 27 november komen we met het team samen in Amsterdam een hele dag vol met training, een masterclass, mogelijkheid tot het passen van het triathlon pak en nog veel meer. Van 9.30-17.00uur ven je onder de pannen, ga je naar huis vol inspiratie, lekker moe en voldaan en zin om de winter te gaan knallen.

Normaal kost dit alles 47,- per maand of 470,- voor een jaar.
Nu voor 35,- per maand kan je lid worden. Of 350,- voor een jaar als je gelijk voor het gehele jaar 2022 gaat en je je nu aanmeldt heb je eigenlijk 5 maanden gratis.

Word nu lid en knal het jaar 2022 in voor een fantastisch triathlon seizoen

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden