Trispiration

Vrouwen inspireren is mijn missie

DE MISSIE VAN TRISPIRATION

Het is mijn missie om zoveel mogelijk drukbezette vrouwen die aan triathlon doen, te leren hoe ze een gezonde balans kunnen behouden tussen werk, gezin en sport. Ik ben van mening dat sporten heel belangrijk is in het leven en begeleid deze vrouwen daarom op alle niveau's in coaching, voeding, cyclus, overgang en op het mentale vlak richting de doelen die ze met triathlon of andere duursporten willen bereiken.

Met passie, daadkracht en aandacht voor je lichaam tijdens mijn live of online coaching, geloof ik dat elke vrouw in staat is om een enorme innerlijke kracht en doorzettingsvermogen te ervaren, die hen verder kan brengen in het leven.

 Door alle facetten van triathlon/duursportcoaching samen te brengen in één overzichtelijk programma, wil ik een toffe community opbouwen met vrouwen tussen de 20 en de 80 jaar uit heel Nederland. Hier ontmoeten gelijkgestemde, sportieve duursportvrouwen elkaar om inspiratie op te doen en eventueel samen te gaan trainen.

 Het is mijn droom om deze community uit te breiden naar Europa, waar ik meerdere coaches en trainers in kan zetten op verschillende locaties. Zo ontstaat er een uitgebreid netwerk van duursportvrouwen in Europa, die gezamenlijk in Trispiration outfit mee zullen doen aan toffe en uitdagende wedstrijden, zoals de Ironman of een andere gave duursportwedstrijd.


null

VISIE

In mijn community wil ik dat gelijkgestemde sportvrouwen het beste in elkaar naar boven halen. Ze supporten elkaar als het minder gaat, ze juichen elkaar toe en er ontstaan waardevolle vriendschappen. Ik wil hiermee laten zien dat vrouwen die een drukbezet leven hebben met een gezin en een fulltime job, nog steeds veel lol kunnen hebben door met een groep energieke vriendinnen aan triathlon of duursport te doen. In een veilige groep van duursportvrouwen ervaar je saamhorigheid en worden alle ups en downs met elkaar gedeeld. Zo kunnen vrouwen zich in deze voornamelijk mannelijke sportwereld, juist wél kwetsbaar opstellen. Bovendien kan je in zo'n warme community vragen stellen over bijvoorbeeld uiterlijke onzekerheden of je vrouwelijke ongemakken tijdens triathlon. Zaken waar vrouwen niet zo snel open over zijn wanneer er ook mannen bij aanwezig zijn. Ik merkte vanuit mijn eigen ervaring met triathlon en ultralopen, dat ik graag mijn kennis deel met andere vrouwen, omdat ik in het begin altijd alleen maar met mannen aan het sporten was. Ik wil zoveel mogelijk vrouwen inspireren om de kracht in zichzelf te vinden. Ik laat ze zien dat het niet altijd om de prestatie gaat bij triathlon of andere duursporten, maar dat het juist gaat om zoveel mogelijk lol hebben op weg naar de finish.

null  null