"They laughed when I went out in the rain with my bike for a trainingsession.."

BOOST YOU TRI
Start Mei 2022
197,- voor 3 maanden begeleiding en meer....

Je bent lekker aan het trainen, althans de ene week gaat heerlijk, de andere week komt het leven op je af gerend en weet je even niet waar je de tijd moet vinden. 

Structuur mis je, doelgericht trainen ook. 

Daarnaast wil je wedstrijden inplannen, maar welke, wanneer? Hoeveel triathlon wedstrijden kan je eigenlijk doen in een jaar. Kan je vooraf ook een loopwedstrijd doen? Hoe doen eigenlijk die andere vrouwen dat? 

Soms ziet het er zo makkelijk uit en dat zou je ook willen. Lekker trainen met een plan dat flexibel is. Wat mee draait met jouw leven, maar dat je wel aan het opbouwen bent. De fitheid bereikt die je graag wilt bereiken. 

Want ja het lijkt je super stoer om een wat groter avontuur aan te gaan en je voelt aan alles dat je dat kan. Al een tijd struggle je in je eentje en vaak rijst de gedacht dat een beetje hulp wel welkom zou zijn. Dat je weet wat je doet, waarom je iets doet en je op deze manier ook gemotiveerder blijft om door te gaan. 

Josta Bolhuis loopt hard trail

Voordat ik de Boost your Tri module volgde, spookte er een hoop vragen door mijn hoofd. Hoe ga ik de voorbereiding van mijn 1e halve triathlon aanpakken, hoe ga ik trainen, hoe zit het met voeding?


Dit komt dus allemaal aan bod in deze module. Op een leuke interactieve manier leert Josta jou meer over deze onderwerpen. Ik heb nu zelfs een supergaaf moodboard met hierop mijn jaarplanning met sportieve doelen. Dit had ik zelf anders nooit op deze manier in beeld gebracht. Tevens heb ik meer inzicht gekregen in hoe ik mijn trainingen moet organiseren, en hoe ik straks tijdens mijn wedstrijd het juiste voedingsplan heb en daar dus nu al mee aan de slag moet.


Mocht je twijfelen, kan ik alleen maar zeggen niet doen ..... gewoon aanmelden. Je wordt er alleen maar wijzer en enthousiaster van!

Marjolein

Wat ik kan, kun jij ook: Van nog geen deuk in een pakkie boter kunnen rennen, naar 9 hele triathlons en op weg naar nummer 10, maar nu als moeder van 2 jonge kinderen

Dit ben ik, Josta (44), voor 2016 vele wedstrijden gedaan, een wedstrijdbeest was ik. Naast 40 uur werken lukte het met gemak om 15-20uur per week te trainen en had nog een sociaal leven ook. 

Nu, 2 jonge kinderen (3 en 5 jaar) eigen bedrijf en nog steeds doe ik triathlon. Nog steeds krijg ik het voor elkaar. Hoe? Plannen, duidelijk maken wat ik wil, duidelijke afspraken met mezelf maar ook mijn partner. En ik heb de kennis in huis naast de ervaring. Ik werk al in de sport sinds mijn 16e (begonnen als zwemjuf). 

Al 28 jaar werk ik in de sport als docente, instructrice, gymjuf, opleidster en coach. Nu richt ik mij vooral op vrouwen, omdat hier mijn expertise ligt en ik vrouwen beter begrijp dan mannen ;-) 

En mijn focus is de duursport en dan met name triathlon. 

Omdat ik een echte juffie ben (lesgeven zit nou eenmaal in mijn bloed) breng ik graag mijn kennis over aan anderen, mede omdat ik weet hoe fijn het is als je weet wat je doet. En iemand die met je meekijkt is ook best fijn af en toe. En zo is de Boost Your Tri ontstaan. Een programma waarin je alles leert over hoe te trainen voor een triathlon, niet alleen hoe, maar ook daadwerkelijk gaan plannen in je agenda, wat voor trainingen, waarom en daarbij je sportvoedingsplan en wedstrijdplan creeeren. Zodat je lekker voorbereid aan de start staat van jou mooie doel. 


  • Heb je behoefte aan een doelgericht plan voor het komende triathlon seizoen
  • In kaart brengen van je A-B-C doelen (nee geen afzwemmen voor je diploma's, maar weten welke wedstrijden waar voor geschikt zijn)
  • Een week trainingsschema kan neerzetten voor jezelf dat klopt, zodat je blessures en overbelasting voorkomt
  • Voedingsplan wilt maken en wilt leren hoe je dit voor elkaar krijgt mbt je trainingen en wedstrijden
  • Verlangt naar wat support, motivatie, inspiratie
  • Stiekem wel een triathlon coach zou willen, maar 1-1 coaching nog net even boven je budget ligt. 


Boost Your Tri

Reviews

De Boost Your Tri cursus was super leerzaam. Naast veel theorie hebben we die gelijk toegepast op ons eigen wedstrijdschema, trainingsprogramma en de voeding. Josta gaf goede tips & tricks.

Marloes

Trispiration-jostabolhuis-zwemt-meer-lr

De Boost Your Tri vond ik erg leerzaam, ik heb er veel van opgestoken. Vooral de calls over de trainingschema's, wedstrijdplanning en voedingsschema's waren erg interessant en nuttig.

Hiermee ga ik aan de slag!

Mieke

Boost Your Knowledge coachcalls

Coachcalls met veel kennis. Als eerste over de jaarplanning. Hoe deel je je jaar in, je seizoen, welke wedstrijden, wat is je A-doel. Wat zijn B en C wedstrijden. 

Een call over energiesystemen en hoe dit toe te passen in je maand en week trainingsschema. Wat is een interval training of rustige duurtraining, waarom doe je dit soort trainingen, wanneer en hoe pas je dit toe. 

Sportvoeding een belangrijk onderdeel, in deze call wordt alles uitgelegd, welke producten er zijn, maar vooral hoe toe te passen en in te plannen in je traininsschema.


Boost Your Feedback

Na elke Boost Your knowledge call maak je een opdracht. Lekker doelgericht en direct toe te passen. Middels de feedback call zetten we de puntjes op de i en bespreken we alle opdrachten.

Boost Your Tri Training Kit

Je ontvangt een kaartendek waarin je diverse trainingen vind van licht tot zwaar, kort naar lang. Zwem, fiets, loop en krachttraining. Het kaartendek gebruiken we om jouw trainingsschema in elkaar te zetten per week. Je leert hoe je het kan toe passen en zo elke week je eigen persoonlijke trainingsschema maakt.

Krijg nu direct toegang tot ... !

Endurance Game Changer platform. 

Naast de Boost your tri krijg je toegnag tot meer dan 100 video's over training, voeding, mindset. Je vind er krachttraining workouts tot uitleg van een fysiotherapeut hoe je blessures kunt voorkomen, tot hoe je hormonen als vrouw in elkaar zitten en dit in relatie staat tot je trainingen en trainingsschema. 

Endurance Game Changer online platform is uniek en de enige in nederland waar je zoveel kennis kan vinden over triathlon training speciaal voor vrouwen. Tijdens de Boost Your Tri heb je 3 maanden toegang in de academie.

Boost Your Tri Community

Samen staan we sterker. Elke week heb je de mogelijkheid om vragen te stellen. Trispiratio Coach Josta of Gabriela beantwoorden dan je vragen. Maar je kan via deze weg ook gelijk gestemden vinden. Vrouwen die net als jij trainen voor een mooi doel. Gave wedstridjen. Wellicht kan je samen ernaar toe. Zo sta je niet alleen. Maak nieuwe triathlon vriendschappen. Leer en inspireer elkaar.

Klaar voor de start? Voor 197,-

€ 834,-
€ 197,-

Boost Your Tri

Even alles op een rij.

- 3 Boost Your Knowledge calls over planning, trainingsschema, energiesystemen, sportvoeding (twv 7,5uur x 50,- = 375,-)

- 3 Boost your Feedback calls, we bespreken jou opdracht en gaan dieper in op de vragen. (4,5u x 50,- =225,-)

- Boost Your tri training kit. Een kaartendek betsaande uit 72 kaarten met trainingen voor zwemmen, fietsen, hardlopen, krachttraining en motivational quotes. (twv 25,-)

- Masterclass met uitleg over hoe je spelenderwijs met het kaartendek een wekelijks trainingsschema in elkaar kan zetten. (twc 47,-)

- Boost Your Tri academie, waarin je alles kan terug kijken. 

- Boost Your Tri community, waar je met elkaar in interactie kan, maar ook al je vragen kunt stellen. 

- Toegang tot alle video's en materialen van de Endurance Game Changer. (twv 6x27,- = 162,-)


Vanaf de start heb je 6 maanden toegang in de Trispiration Academie.