Runner Trispiration Island triathlon

Boost Your Tri

Maak van 2022 je beste jaar

Wie is die gekke vrouw die daar spelend al lachend staat te wachten op de start van de triathlon?

Je oog valt op die vrouw. Ze lijkt zo heerlijk ontspannen, vol vertrouwen en ze weet gewoon wat ze doet. Terwijl we straks een triathlonwedstrijd gaan doen. 

Ze lijkt intens te genieten en ze straalt kracht uit. Hmmm dat je zou je ook wel willen, nu sta je daar met veels te veel zenuwen. Je kan amper wat eten of drinken. Het liefste ren je weg en ga je helemaal niet starten.

De gedachten gaan door je hoofd, heb je wel genoeg getraind? Finish zal wel lukken, maar je wil zo graag ook sneller zijn dan de vorige keer. Makkelijker door die zwemstart komen. 

En het zou zo fijn als je je voeding een keer goed krijgt. Je hebt het wel gehad met die misselijkheid en de man met de hamer. Je wil gewoon lekker racen en ondertussen kunnen genieten, lachen naar je supporters en dan stiekem ook een snelle tijd neerzetten. 


Je kijkt nog eens naar die vrouw. Wat heeft zij anders gedaan, waarom kan ze zoveel kracht en rust uitstraalt. Waarom krijgt zij wel haar voeding naar binnen? Waarom twijfelt zij niet? Waar zijn haar zenuwen? 


En dat kan, het antwoord. Boost Your Tri. Ga vol zelfvertrouwen met een duidelijk plan aan de slag. Weet wanneer je kan pieken in je trainingen en wanneer het tijd is voor herstel. Weet hoe je je sportvoeding regelt voor tijdens en na. Sta straks aan de start lekker voorbereid, goed getraind, zodat je met een glimlach kan starten en met een nog dikkere glimlach die finish over gaat.

GET READY FOR THE BOOST!

Boost Your Tri programma

13 januari 2022 START. GET INTO BALANCE 19-21.30uur

Kennis over planning jaar, maand, week.

27 Januari 2022. FEEDBACK SESSIE 19-20.30uur

Opdrachten worden besproken en doorgenomen

4 Februari 2022 Het maken van je trainingsschema. 19.-21.30uur
17 Februari 2022. FEEDBACK SESSIE 19-20.30uur
10 Maart 2022 GET YOUR NUTRTION 

Alles over sportvoeding. Voor, tijdens na wedstrijden. 19-21.30uur


24 Maart 2022 FEEDBACK SESSIE 19-20.30uur 


3 APRIL 2022 VIP live dag. Gehele dag.

Boost Your Tri programma


Het perfecte trainingsschema bestaat, namelijk het schema dat persoonlijk op jouw is afgestemd. Die rekening houdt met jouw belastbaarheid, tijd, werk, rust, herstel, gezinsleven. 

In het Boost Your Tri programma gaan we aan de slag met jouw perfecte trainingsschema. 

Ik geef je de tools, de kennis. Jij komt in actie en gaat je schema maken. 


En als het schema is gemaakt gaan we de voeding eraan toevoegen. Koppelen met je behoeften, met je mogelijkheden, je doelen. 

Dat jij exact weet wat je te doen staat. Hoe je flexibel hiermee om kunt gaan, want soms gebeurt het leven gewoon. 


In 3 calls geef ik je de kennis die je nodig hebt. Thema's: Planning, Trainingsschema en voeding

In 3 calls geef ik je feedback op je opdrachten op je trainingsschema en ga je de koppeling maken. 


Je krijgt 6 maanden toegang tot het Endurance Game Changer platform, waar je nog 18 modulen vind over training, voeding, mindset. Krachttrainingsvideo's, trainingsschema's en nog veel meer.


En om het helemaal af te maken is er een VIP versie, met live dag op 3 april.

Waar we alles echt in de praktijk gaan brengen, zwemmen, fietsen, hardlopen en puntjes op de i in je schema.

Pak deze kans, plek voor 15 vrouwen!


Boost Your Tri alleen online 147,-

Boost Your Tri VIP 197,-

Josta Bolhuis

Ik ben je coach voor 3 maanden lang. Ik ga je uitdagen, je hersens laten kraken, je spieren wakker schudden, je uit je comfortzone halen. Maar vooral je laten voelen hoe je vooruitgang kan boeken.

Ik ben zelf na het krijgen van 2 kinderen weer volop aan het trainen voor een hele triathlon in 2022. Mijn jongste is 3 jaar en ik ben weer echt terug. De trainingen gaan lekker na veel gepuzzel. De balans is terug. Alles lijkt weer te kloppen. En ik wil je meenemen in dit proces, dat je er geen 3 jaar over doet om daar te komen, maar in 3 maanden de juiste balans vind, met het juiste trainingsschema. Mijn 27 jaar ervaring als trainster, coach en ervaring in de duursport mag jij gaan gebruiken. 

Let's do this, together!!!!

Boost Your Tri

Donderdag

13-01-2022

19:00

Boost Your Tri

3 kennis calls, 3 feedback calls, 12 uur coaching (twv 600,-), 6 maanden toegang Endurance Game Changer platform (twv 162,-) met 100 video's, trainingsschema's, workout video's techniek uitleg, voeding en sportvoeding. 

Aan het einde van de 3 maanden heb jij een trainingsschema staan, een jaarplan, een wedstrijdplan, een voedingsplan. En weet je wat je kan doen en hoe je hier flexibel mee om kunt gaan. 


VIP versie, op 3 april een live dag waar we de puntjes op de i zetten. We samen gaan zwemmen, fietsen en hardlopen. Geheel verzorgde dag met veel praktijk. Met een nog grotere Boost ga je je trainingsplan uitvoeren.